BaByliss este o companie fondată în Franța, cu o istorie de peste 50 de ani care se ocupă de producerea obiectelor de calitate destinate ingrijirii corpului, atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. În orice casă trebuie să existe un uscator de păr, iar uscătorul BabyLiss Pro Light 6604E este perfect pentru întreaga familie, având un design modern și fiind ușor de folosit, atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald.

Fiind un uscător de păr foarte bun, util pentru varii scenarii de utilizare, prețul acestui model nu este deloc mare – verifică aici preț actualizat.

Caracteristici tehnice BaByliss Pro Light 6604E

Uscătorul de păr de la Babyliss dispune de un motor AC profesional, cu o putere de 2000 de W. Viteza jetului de aer ajunge până la 90 de kilometri pe oră, ceea ce înseamnă că femeile cu părul lung nu mai trebuie să petreacă foarte mult timp încercând să-l usuce.

Butonul de aer rece de care dispune produsul este perfect pentru zilele toride de vară, când firul de păr trebuie protejat foarte bine.

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4107391 target=blank]Vezi detalii sau cumpără aici[/button]

În funcție de necesități, se poate opta pentru una din cele trei trepte de viteză sau pentru una din cele trei trepte de temperatură, fiecare din acestea fiind atent gândite de specialiști.

Dispozitivul de agățare, care se află la capătul mânerului este ideal pentru depozitare, întrucât uscătorul se poate așeza în cameră, în cuier, de exemplu sau în baie, în apropierea oglinzii.

Culoarea neagră a uscătorului îl face perfect pentru orice casă, fiind elegant și practic în același timp. În plus, uscătorul este foarte ușor și nu ocupă mult spațiu, fiind perfect de luat într-o călătorie, în cazul în care este nevoie.

Uscătorul de păr BaByliss Pro Light 6604E oferă calitate și garanția posibilității de utilizare pe termen lung, datorită caracteristicilor sale atent gândite. Prețul este unul foarte bun, fiind accesibil oricărui buzunar. Numeroasele caracteristici, împreună cu certificatul de garanție oferit la achiziționare fac din acest produs o investiție excelentă.