Uscator de par Philips pliabil pentru a fi luat in calatorii, ofera uscarea rapida a parului, e ieftin si performant, ideal ca raport calitate-pret.

Datorita designului compact si a portabilitatii, noul uscator de par pliabil HP8107/00 de la Philips este ideal pentru calatorii, dar si pentru cei care doresc un uscator de par pe care sa-l foloseasca zi de zi si care sa nu ocupe prea mult spatiu.

Avand o putere de 1200 de watts, acest uscator este perfect pentru cei care au parul scurt sau mediu spre lung. Pretul acestuia este foarte accesibil, el costa doar 52 Lei, iar garantia acestui produs este de 2 ani.

Avand un aspect foarte dragut, acest uscator este pliabil, de culoare verde si vine impreuna cu un concentrator de aer.

Datorita faptului ca acest concentrator este mai ingust, debitul de aer se va concentra asupra zonelor pe care le doresti, astfel incat vei obtine o coafare a parului mai precisa si un finish perfect.

Cablul acestuia are o lungime de 1.8 metri, iar la baza are un mic carlig cauciucat care iti va acorda inca o metoda de convenienta de depozitare, mai ales cand te aflii intr-un hotel sau acasa.

Puterea de 1200W a acestuia creaza un nivel optim de aer si caldura blanda, care va avea grija de parul tau in fiecare zi.

Pentru a obtine un rezultat perfect, acest uscator detine 3 trepte de viteze si 3 nivele de temperatura, care poti fi schimbate cu usurinta si care asigura un rezultat precis.

Mic, ieftin si in acelasi timp performant, uscatorul de calatorie Philips HP8107/00 este foarte usor de folosit si iti va usca parul intr-un mod destul de rapid si eficient.

Este excelent pentru parul scurt sau mediu, dar si pentru parul lung desi va lua ceva mai mult timp si v-as sugera un uscator de par cu o putere mai mare pentru acest tip de par 😉

UPDATE: Acest model de uscator portabil nu mai este in oferta magazinelor, posibil sa nu se mai fabrice, dar gasesti in oferta online constant alte modele de uscatoare de par pentru calatorie, portabile.