Un uscator de o mare putere recent aparut pe piata este modelul Infini Pro Compact CV8655 de la Rowenta. Acest uscator este excelent pentru cei care au par lung si des, deoarece detine mai multe functii care te vor ajuta sa obtii un finish placut si in acelasi timp sa mentii sanatatea parului, fara a il degrada. Pretul acestuia este de 189Lei (verifica aici pretul actualizat), are o garantie de 2 ani iar livrarea la domiciliu se face in mod gratuit.

Cu o putere excelenta, de 2000 W, care iti garanteaza un rezultat rapid, acest uscator de par are 6 trepte de viteza si 6 nivele diferite de temperatura, asadar ai de unde alege combinatia perfecta pentru parul tau.  Designul acestuia este foarte modern, dar in acelasi timp compact si usor de manevrat.
Functia ionica pe care acest uscator o detine, ii va oferi parului tau un efect anti-static, cu un rezultat catifelat si stralucitor.

Datorita materialului ceramic din care este construit, acest uscator nu iti va deteriora parul, ba dimpotriva, deoarece la acest uscator de par caldura este imprastiata in mod uniform, protejandu-ti parul.

Cele doua concentratoare de aer de marimi diferite, unul de 8mm si unul de 13 mm,  pot fi folosite in functie de nevoi si de freza/ rezultatul dorit. In caz ca iti doresti mai mult volum, pe acesta il poti obtine cu ajutorul difuzorului inclus.

Jetul de aer rece, te va ajuta sa iti fixezi freza la sfarsitul uscarii parului.
Cu uscatorul de par Rowenta Infini Pro Compact CV8655, vei obtine un rezultat care te va multumi, parul va fi uscat si coafat in mod eficient, fara a fi deteriorat 🙂