Cu un model performant și avansat de uscător de păr Rowenta, părul lung și dens va putea fi uscat și coafat fără probleme și fără deteriorare.

Un uscator de o mare putere, recent aparut pe piata, este modelul Infini Pro Compact CV8655 de la Rowenta.

Acest uscator este excelent pentru cei care au par lung si des, deoarece detine mai multe functii care te vor ajuta sa obtii un finish placut si in acelasi timp sa mentii sanatatea parului, fara a-l degrada.

Pretul acestuia este de 189 Lei si are o garantie de 2 ani.

Cu o putere excelenta, de 2000 W, care iti garanteaza un rezultat rapid, acest uscator de par are 6 trepte de viteza si 6 nivele diferite de temperatura, asadar ai de unde alege combinatia perfecta pentru parul tau.

Designul acestuia este foarte modern, dar in acelasi timp compact si usor de manevrat.
Functia ionica pe care acest uscator o detine, ii va oferi parului tau un efect antistatic, cu un rezultat catifelat si stralucitor.

Datorita materialului ceramic din care este construit, acest uscator nu iti va deteriora parul, ba dimpotriva, deoarece la acest uscator de par caldura este imprastiata in mod uniform, protejandu-ti parul.

Cele doua concentratoare de aer de marimi diferite, unul de 8 mm si unul de 13 mm,  pot fi folosite in functie de nevoi si de freza/ rezultatul dorit. In caz ca iti doresti mai mult volum, pe acesta il poti obtine cu ajutorul difuzorului inclus.

Jetul de aer rece, te va ajuta sa iti fixezi freza la sfarsitul uscarii parului.

Cu uscatorul de par Rowenta Infini Pro Compact CV8655, vei obtine un rezultat care te va multumi, parul va fi uscat si coafat in mod eficient, fara a fi deteriorat 🙂

UPDATE: Acest model de uscător de păr Rowenta nu se mai găsește în oferta magazinelor, probabil nici nu se mai fabrică, dar acum găsești o multitudine de astfel de modele, cu nenumărate funcții și tehnologii, de la Rowenta. Ai aici oferte constant la care e greu să reziști. ?