Ai auzit vestea? Știai că Victoria Beckham a lansat propria colecție de produse cosmetice?

Știu că ești curioasă și vrei să afli mai multe și tocmai de aceea mă aflu eu aici, pentru a-ți da toate detaliile necesare referitoare la această decizie pe care Victoria Beckham a luat-o.

Dar mai întâi de toate, vreau să te întreb: Tu cât de multe lucruri știi despre Victoria Beckham?

Dacă nu cunoști prea multe detalii despre ea, nu este nicio problemă. Înainte de a parcurge subiectul care vizează lansarea propriei colecții de produse cosmetice, ce-ai spune dacă ți-aș pune la dispoziție câteva informații despre însăși Victoria Beckham?

Cine este Victoria Beckham și prin ce se remarcă aceasta mai exact?

Victoria Caroline Beckham este, înainte de toate, o femeie de afaceri, o creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică.

Mai mult decât atât, este de apreciat faptul că ea și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor 90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls, Victoria Beckham fiind poreclită de către revista britanică Top of the Pops, Posh Spice.

Desigur, aceasta a dorit să-și diversifice activitățile, astfel că după despărțirea de Spice Girls, a urmat o carieră muzicală solo, carieră în decursul căreia a lansat mai multe discuri single.

Out of Your Mind, primul dintre acestea, a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind, totodată, una dintre cele mai bune clasări ale ei de până acum.

Ceea ce ne atrage nouă, însă, atenția cel mai mult este faptul că Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional, odată cu cariera în modă.

Ea a venit cu ideea creării unei linii de blugi pentru Rock & Republic și, mai târziu, cu propria ei marcă, cunoscută sub numele de dVb Style.

 

Victoria Beckham a avut și are în continuare idei inovatoare, premisă evidențiată și prin prisma faptului că aceasta și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată Intimately Beckham, care a fost lansată atât în Regatul Unit, cât și în SUA.

De altfel, s-a remarcat și prin asocierea cu casele de modă Samantha Thavasa și Chen Shiatzy, moment în care a scos pe piață o varietate de genți de mână și bijuterii.

Victoria Beckham nu se remarcă doar în domeniul modei, ci și pe partea de literatură. Astfel, aceasta a lansat două cărți best-seller, o autobiografie și un ghid de modă.

În acest sens, pe data de 13 septembrie 2001, Victoria Beckham a lanst prima ei carte, adică autobiografia, intitulată Learning to Fly, titlul fiind inspirat din versul unei melodii din comedia muzicală Fame, pe care Beckham a urmărit-o în copilărie.

Versul din care s-a inspirat sună cam așa Voi trăi pentru totdeauna, voi învăța cum să zbor, iar cartea descrie copilăria, perioada alături de Spice Girls, căsătoria, viața de familie, respectiv cariera.

Această autobiografie a devenit în 2001 a treia cea mai vândută carte de non-ficțiune din Regatul Unit, atingând un număr de vânzări de peste 500.000 de exemplare.

În ceea ce privește cea de-a doua carte a Victoriei Beckham, That Extra Half an Inch Hair Heels and Everything In Between, aceasta conține sfaturile lui Beckham în materie de modă, stil și frumusețe, dar și fotografii realizate de Mario Testino, Annie Leibovitz și Steven Meisel.

Ce ne comunică Victoria Beckham odată cu lansarea propriei colecții de produse cosmetice?

Victoria Beckham a fost destul de ocupată în ultima perioadă, și nu doar cu noua ei colecție de primăvară-vară 2020 la London Fashion Week, ci și cu noul brand de produse cosmetice cu care a debutat recent.

Denumindu-l Victoria Beckham Beauty, acest brand va avea la baza lui produse de machiaj, pentru colorare, de îngrijire a pielii, dar și produse de tip wellness. Beckham a lansat această colecție cu un singur scop: să ne celebrăm pe noi înșine.

Aceasta a afirmat, de asemenea, în cadrul petrecerii de lansare a brandului, că „nu este vorba despre a ne face pe noi înșine să arătăm diferit sau mai tineri”, după care a continuat spunând: „Eu nu am de gând să ies în fața lumii cu o serie de produse, spunând că acestea vă vor scăpa de riduri, pentru că asta nu este adevărat. Este o minciună”, a spus Beckham. „Cred că trebuie să sărbătorim pentru cine suntem, să fim cei mai buni, cea mai puternică versiune a noastră. Să celebrăm asta și să ne celebrăm pe noi, pentru că femeile, împreună, sunt puternice.”

O altă idee principală, deloc de evitat, care stă la baza acestui brand, a fost fondată pe ideea că frumusețea ar trebui să completeze și să împuternicească viața dinamică pe care o avem unele dintre noi. În acest sens, în conformitate cu informațiile puse la dispoziție de site-ul brandului, The Beckham Beauty va include produse care vin ca soluții de frumusețe de înaltă performanță, care au lipsit până în momentul de față din geanta multor femei, care au o viață extrem de activă.

Prima colecție de lansare este, pur și simplu, foarte potrivită ca reprezentând totul despre ochi, Victoria Beckham începând cu această colecție deoarece este adepta smoky-urilor și a ochilor sexy evidențiați prin prisma unui astfel de machiaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Watch as @wendyrowe makes me a ⭐️! Using #VictoriaBeckhamBeauty Lid Lustre in Midnight. #CleanBeauty #CrueltyFree #NotPerfect

O postare distribuită de Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) pe

Avem, în colecția Smoky Eyes Bricks, o selecție de patru nuanțe de fard de pleoape, pentru posibilitatea creării unei varietăți de look-uri diferite cu ajutorul acestei palete.

Care este următoarea colecție a lui Beckham? E crystal-infused eyeshadow Lid Lustre, în patru nuanțe orbitoare, perfecte pentru un look wet.

Toate acestea vin și cu un creion intens pigmentat, rezistent peste zi, dar și în contact cu apa, numit Satin Kajal Liner, în nuanțe de negru, bronz sau Bordeaux.

Victoria Beckham nu se va opri însă aici, ci aceasta ne promite mult mai mult. Ce ne-a mai pregătit? Cu ce ne mai încântă, pe lângă aceste palete de machiaj superbe, intens pigmentate?

Pentru perioada imediat următoare, Victoria Beckham anunță faptul că va lansa o serie de produse și pentru buze, tocmai pentru a oferi posibilitatea doritoarelor de a realiza un look sau un machiaj complet, semnat Victoria Beckham.

Ție cum ți se pare această decizie? Ești curioasă de noua colecție de produse cosmetice? Nu uita să ne spui în comentarii, în josul paginii, dacă și ție ți-au atras atenția aceste palete de farduri. Părerea ta contează mereu pentru noi.

Sursă front page photo: flickr.com/ Warta Mixie