Victoria’s Secret a anunțat debutul Bare Eau de Parfum, realizat cu materiale reciclate și ingrediente din surse responsabile. Noul parfum este primul pe care l-a lansat brandul american în ultimii cinci ani.

Se spune că acest parfum este o dovadă a simțului distinct de autoexprimare al fiecărei femei, întărind misiunea continuă a mărcii de a ridica și de a susține toate femeile de-a lungul călătoriilor lor.

Realizată de fotograful Zoe Ghertner și stilizată de Camilla Nickerson, campania condusă de femei surprinde individualitatea talentului și personalitățile diverse.

Se spune că Bare Eau de Parfum este primul parfum de pe piață care utilizează Symrise’s Cryptosym, o nouă tehnologie care a fost raportată că ar putea cripta formulele de parfum, ceea ce le păstrează noutatea și le protejează de replicări viitoare.

apă de parfum Bare Eau de Parfum Victoria's Secret

Parfumul Bare Eau de Parfum de la Victoria’s Secret se deschide cu prospețimea mandarinelor din Madagascar, se înmoaie într-o inimă florală, plină de rouă, de petale de violetă egipteană, și persistă cu o bază caldă și încântătoare de lemn de santal australian, potrivit celor relatate deja de brand.

Bare Eau de Parfum este disponibil la nivel național, în SUA, în magazine și online, pe VictoriasSecret.com, începând cu 19 iulie 2022, iar la nivel mondial va fi disponibil în magazinele Victoria’s Secret și online, începând cu 23 august 2022.

Kristen Lagoa, vicepreședinte pentru merchandising, frumusețe și accesorii Victoria’s Secret, a declarat:
„Bare Eau de Parfum este cel mai intim parfum al nostru de până acum. Este vorba despre o încredere liniștită care vine din cunoașterea sinelui tău autentic și celebrează individualitatea în forma sa cea mai naturală. Alegerea unui parfum este o experiență atât de personală, așa că ne-am făcut timp pentru a crea un parfum unic, care ar putea fi atât identificabil, cât și unic pentru toți cei care îl poartă.”

Maeștrii parfumieri de la Symrise, Nathalie Benareau și Carlos Vinals, au spus: „Când am creat acest parfum, am vrut să creăm ceva complet diferit, ceva care să dezvăluie parfumul-semnătură pe care toată lumea îl caută. Confortant, dar captivant, moale, dar senzual. Ideea a fost să accentueze frumusețea naturală a purtătorului fără a-și acoperi parfumul și individualitatea unică.”

Sursa foto: VictoriasSecret.com