Victoria’s Secret lansează o nouă colecție, On Point. Colecția este adaptată pentru a susține orice mișcare, prin gama de produse Live, Flow, Sweat.

Fie că alergi la un maraton, la o cursă, fie că stai într-o poziție de yoga, noile jambiere și sutiene sport din cea mai recentă colecție Victoria’s Secret, On Point, sunt dezvoltate cu un design de ultimă generație, pentru fiecare nivel de impact și activitate.

Campania de lansare a noii colecții Victoria’s Secret prezintă femei din sport care ne inspiră sau pot să ne inspire prin reușitele lor: campioana mondială la schi Eileen Gu, membru fondator al noului colectiv Victoria’s Secret, precum și India Bradley, membră a Corpului de Balet din New York City și instructorul de yoga Emily Chen. Fiecare dintre aceste personalități reprezintă motivația necesară pentru mișcare.

campioana mondială la schi Eileen Gu, membru fondator al noului colectiv Victoria’s Secret
LOS ANGELES, CALIFORNIA – JULY 29: Founder of Forma Pilates Liani Levi leads a pilates session at VS Studio for the launch of Victoria’s Secret On Point Sport Collection on July 29, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Victoria’s Secret)

„Colecția On Point – Live, Flow, Sweat este o nouă linie cu articole sportive uimitoare. Cele trei niveluri de impact disponibile pentru piesele din colecție – live, flow și sweat – îmi permit să am o ținută pentru antrenament care nu numai că este drăguță, dar care îmi oferă și susținere. Îmi place noul sutien On Point Sweat Knockout Front Close, îmi oferă o protecție maximă și este creat pe baza noii tehnologii, ceea ce înseamnă o compresie adăugată și o închidere cu fermoar frontal, care mă face să mă simt bine pe parcursul antrenamentelor mele intense!”

Eileen Gu, campioană mondială la schi 

„Costumele mele de balet s-au schimbat drastic în ultimul an de când trebuia să fac dans în tot felul de decoruri casual (cum ar fi lângă bucătăria mea), ceea ce m-a făcut să mă adaptez la purtarea mai multor sutiene / jambiere sport, mai degrabă decât tricouri și colanți. Cu siguranță voi purta On Point la cursuri / repetiții.”

India Bradley, membră a Corpului de Balet din New York City 
India Bradley, membră a Corpului de Balet din New York City pentru colecția On Point Victorias Secret
LOS ANGELES, CALIFORNIA – JULY 29: Founder of The Sculpt Society Megan Roup leads a dance session at VS Studio for the launch of Victoria’s Secret On Point Sport Collection on July 29, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Victoria’s Secret)

Pentru a lansa această nouă colecție, Victoria’s Secret a găzduit evenimentul VS Studio, cu o serie de invitați influenți, printre care Nia Soux, Madison Lewis și Leslie Sidora, care au fost și primele femei care au purtat noua gamă.

Oaspeții au fost invitați să “Live, Flow and Sweat” printr-o serie de experiențe, inclusiv o sesiune de respirație cu Maryam Ajayi, antreprenor și vindecător de energie, o sesiune de pilates cu Liana Levi, fondatoarea și instructorul principal la Forma Pilates și o sesiune de dans cu Megan Roup, creatorul Societății de Sculptură. În plus, a existat un salon în care participanții au savurat mâncare de la Amaze Bowls, Ice Pops, Longshot Coffee și au testat terapia IV drips.

instructorul de yoga Emily Chen pentru colecția On Point Victorias Secret
LOS ANGELES, CALIFORNIA – JULY 29: Maryam Ajayi attends VS Studio for the launch of Victoria’s Secret On Point Sport Collection on July 29, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Victoria’s Secret)

Colecția On Point este deja disponibilă și în România, în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Alte piese ale brandului Victoria’s Secret, în special lenjerie intimă, găsești online și aici, la prețuri și oferte duty free.

Sursa foto: Getty Images/Victoria’s Secret