Dacă ești mare fan FashionDays și client fidel, s-ar putea să ai sigur în garderobă cel puțin un articol creat sub eticheta Zee Lane. Ce brand este acesta? Ne-am informat și povestim mai jos.

Apărută de câțiva ani în mai toate promoțiile pe care cel mai mare retailer online de fashion le face în România, Zee Lane este o marcă proprie realizată tocmai de către Fashion Days.

De aceea, le vei întâlni mai mereu în promoțiile magazinului online, cu procente semnificative de discounturi.
Marca este una înregistrată încă din 2014.

Hainele sunt made in Romania, Italia și… China, organizate într-un birou din Milano

Zee Lane, conform declarațiilor șefului eMAG, Iulian Stanciu (Fashion Days a fost cumpărat de eMAG), este produs în mai multe țări, inclusiv în România.

Pe lângă fabricile care aplică eticheta Zee Lane în România, acest brand de haine mai este realizat și în Italia sau în China.

Nu m-ar mira ca pe viitor parte dintre colecții să se realizeze și în alte țări tradiționale pentru producerea hainelor ieftine de tip fast fashion – Bangladesh, Pakistan ș.a.m.d., unde, de altfel, sunt produse și multe haine din grupurile Inditex (Zara, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka) ș.a.m.d.

În plus, cam 10-12% dintre toate cumpărăturile clienților de pe FashionDays o reprezintă produsele vândute sub marca Zee Lane. Având în vedere oricum numărul mare de haine și încălțăminte realizate sub această marcă, pe eMAG sau Fashion Days, nici nu mă miră.

De realizarea colecțiilor Zee Lane, aparent există un birou care se ocupă în Milano, capitală a modei importantă în lume, dar și renumită pentru dezvoltarea de business în fashion.

În colecția de haine Zee Lane există linii dedicate atât pentru bărbați, femei, cât și pentru copii.

 ? Citește și despre una dintre experiențele noastre cu comenzile FashionDays.

Tu ce părere ai? Deții haine și articole vestimentare marca Zee Lane a FashionDays? Cum ți se par? Povestește-ne puțin, în comentarii, în partea de jos a paginii. Părerea ta e foarte importantă pentru noi și poate ajuta alți cititori. 😉