Categories: Costume de baie

Negrul pe Plajă

Sponsorizat

Negrul e culoarea eleganței prin definiție, a sobrietății și a bunului gust. Eu o iubesc. Și ca să fii o lady îndeajuns, trebuie să ai clasă și stil într-atât încât să poți aduce negrul chiar și pe… plajă. Pentru că nu-i atât de simplu să porți negrul chiar oriunde. Știu, veți spune că e cald, nu e de plajă negrul, însă nu mereu e cel mai cald pentru negru. Și te poți răcori la piscină sau în mare. În plus, negru atrage mai bine soarele și te vei bronza mai repede. Totodată, negrul se vede mai bine pe bronz, oricât ți se va spune că albul scoate bronzul în evidență. Așa e, nu că asta nu ar fi adevărat, însă negrul se asortează mult mai bine unui bronz intens.

Hai să vedem, cum putem aduce negrul pe plajă în cel mai frumos mod. Așadar, costum de baie, bikini, trikini… nu contează, totul pică bine și stilat. Și mai nou, luxul în stil sporty a invadat deja plajele acestei veri. Și are culoare neagră. 😀 Costumele de baie cele mai sexy și pantofii sport sau sandalele, toate de culoare neagră, devin complicii perfecți pentru a radia chiar și atunci când se ascunde soarele.

Încearcă atracția solară purtând un costum de baie sexy negru din două piese și, dacă ești mai curajoasă, alătură niște pantofi mai sport, tip wedges, tot negri, cu ceva elemente aurii, de la Aldo, ca aici, pentru un look fresh, sport-casual, original și lejer. De asemenea, un costum de baie interesant ce pare din două piese cu șnururi diverse, de culoare neagră, ar mai fi și cel de aici, la fel de interesant și mult mai sexy și provocator. De asemenea, poți alege un costum de baie negru, simplu, elegant, dintr-o singură piesă, precum acesta.

Tot negru, cu decupaje interesante, sexy, dar și foarte elegant, este și costumul de baie de mai jos, în care te vei arăta cu siguranță foarte feminină și stilată. Mie îmi place foarte mult:

Și dacă vrei să-ți reconstitui ținuta de plajă neagră într-un stil propriu, original, ai aici slipi de baie negri care se pot achiziționa separat, pe care îi poți alătura la ce top negru sau sutien de baie dorești.

Tu ai încercat vreodată o ținută black pe plajă? Cu ce ai combinat-o? Cum ai asortat-o? Cum te-ai simțit? Spune-ne și nouă sugestiile tale prin comentarii!

Sponsorizat
Ralu

Ralu e pasionată de hainele versatile, de tot ce înseamnă modă frumoasă, de cosmeticele care o ajută să-și mențină pielea sănătoasă. Se machiază zilnic, încă din liceu, de când și-a descoperit singură pasiunea pentru make-up. Îi place bloggingul și semnează majoritatea articolelor de pe Fashion Review, încă de la startul proiectului. Multe dintre acestea constituie review-uri la diverse produse de beauty și magazine online din care a comandat. Tocmai pentru că îi place să împărtășească din experiențele sale cu alți consumatori de modă & frumusețe. Este unul dintre editorii fondatori ai proiectului Fashion Review.

Share
Published by
Ralu

Recent Posts

Garderoba capsulă pentru ocazii speciale

Pe măsură ce sezonul petrecerilor se apropie, începem să ne gândim ce vom purta, iar…

23 de ore ago

Colecția toamnă/iarnă 2024 Levi’s aduce clasicul în contemporaneitate

Brandul Levi’s rafinează și evoluează constant lookurile clasice cu detalii moderne. Colecția toamnă / iarnă…

5 zile ago

Colecția Crocs Mellow – confortul care te face să răsufli de ușurare

Când vorbim despre Street Lifestyle, vorbim despre expresia individualității fără inhibiții, cu siluete care sfidează…

o săptămână ago

Stray Kids, senzația K-pop, și actrița Madelyn Cline – alături de Tommy Hilfiger la Gala MET 2024

Îmbrăcat complet în TOMMY HILFIGER personalizat, cuplul Hilfiger a avut o masă de 12 persoane…

o săptămână ago

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu doua ediție

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu o a doua ediție și încurajează oamenii de…

2 săptămâni ago

Parfumul Acne Studios par Frédéric Malle este aici

Frédéric Malle și Jonny Johansson redefinesc clasicismul în acest nou parfum de nișă, Acne Studios…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookie-uri.