Frumusețe

Ser pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum: păreri și review

Sponsorizat

Serul de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum este primul produs cu retinol dedicat îngrijirii pielii din jurul ochilor, pe care îl folosesc. De asemenea, după măștile faciale, separate sau dedicate utilizării cu dispozitivul FOREO UFO 2, și după crema de față FOREO SUPERCHARGED HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer, acesta este al treilea produs cosmetic din gamele de îngrijire a pielii FOREO, care să nu fie gadget.

Cum se prezintă serul pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum

Parte a colecției revoluționare pentru ochi FOREO IRIS, serul de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum se promovează drept un produs pentru conturul ochilor, pentru a le oferi un aspect mai definit.
Acest ser pentru ochi îți permite să te trezești mai… întinerit(ă), chit că sună așa, ca dintr-o poveste.

Caracteristicile-cheie ale acestui produs:

  • îmbunătățește bariera de hidratare a pielii
  • estompează aspectul cearcănelor
  • întărește și netezește pielea pentru a reduce aspectul liniilor fine din jurul ochilor
  • îmbunătățește microbiomul pielii și neutralizează daunele cauzate de radicalii liberi
  • crește producția de colagen (Pielea din zona ochilor nu are atât de multe glande uleioase și colagen ca restul feței, ceea ce o face mai predispusă la uscăciune, lăsare / pierderea elasticității, linii fine și riduri.)
  • stimulează circulația în zona ochilor și reduce pungile umflate din jurul ochilor
  • îmbunătățește elasticitatea pielii și împrospătează golurile de sub ochi.
  • uniformizează textura și tonusul pielii și crește fermitatea acesteia

FOREO IRIS Firming PM Eye Serum se prezintă ca fiind benefic pentru:

  • antiîmbătrânire / estompare riduri fine
  • reducere a pungilor de sub ochi / a aspectului umflat („puffiness” al ochilor)
  • anticearcăne
  • piele deshidratată și lipsită de fermitate în jurul ochilor

Serul FOREO IRIS Firming PM Eye Serum se utilizează seara, ca parte a rutinei de îngrijire a pielii, înainte de a merge la culcare. Este potrivit oricărui tip de piele, inclusiv celei sensibile, mai ales că e un produs care se aplică în cea mai sensibilă zonă a feței, pe conturul ochilor.

Serul se aplică pe conturul ochilor, atingând ușor cu vârful degetelor în jurul lor. Pentru o absorbție mai rapidă și ca serul să pătrundă în straturile cele mai profunde ale pielii, oferindu-ți cele mai bune rezultate, brandul recomandă să utilizezi produsul cu dispozitivul FOREO IRIS Eye Massager. Poți completa cu o cremă de ochi (cum este FOREO IRIS C-Concentrated, dacă vrei să fie din aceeași gamă).

Recipientul e foarte drăguț, are un capac cu înfiletare roz-auriu cu pipetă, foarte utilă când aplici produsul, sticluța e o culoare între turcoaz și verde-mentă cu tonuri de bleu mai degrabă. Arată foarte fresh, la fel și ambalajul de carton în care vine.

Un recipient de ser pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum are 15 ml, cam ca majoritatea produselor cosmetice pentru ochi (destul de mic). E totuși cam mare prețul pentru… doar atât, dar, nah, vorbim de un produs premium, de la FOREO. Vestea bună e că formula e destul de concentrată și textura serului e lejeră, fină – nu trebuie să aplici mult produs, fiind destul de spornic; te va ține ceva vreme.

Poate ai bafta să-l găsești totuși la o ofertă. Apropo de asta, online e disponibil la:

Cum mi s-a părut serul de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum: experiența mea

Acest ser de noapte pentru zona ochilor este blând și ușor, dar foarte puternic datorită compoziției bazate pe ingrediente prețioase pentru piele. Se vede o îmbunătățire a zonei din jurul ochilor încă de a doua zi dimineața, după seara în care l-ai aplicat. Pielea pare mai plină, mai hidratată și revigorată.

Textura acestui ser pentru ochi de noapte FOREO este ideală pentru aplicare înainte de culcare, întrucât este absorbită pe tot parcursul nopții. Este una destul de lichidă, apoasă chiar, dar și ca de gel, albicioasă-gălbui ca de lapte, și se absoarbe imediat în piele. Nu e grasă deloc, e o compoziție foarte lejeră și fină, abia sesizabilă, deși oferă o senzație de confort în jurul ochilor, imediat după aplicare. Pe cât de lejeră și fină este pe piele, pe atât de puternică și eficientă rămâne pentru pielea din jurul ochilor.

Acea pipetă, cu care este conceput capacul recipientului serului de ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum, cam ca la toate serurile pentru ochi, este de un real ajutor în aplicare: e confortabilă în utilizare și mult mai igienică (apeși pe capătul capacului și eliberează picături din produs). În plus, targhetezi direct cu ea zona fină unde trebuie să aplici cu regularitate produs, dacă e cazul.

Fiind rece, și compoziția, și pipeta, îmi place cum se simte pe pielea de sub ochi, oferă o senzație în plus de revigorare la aplicare – ba chiar poți masa ușor cu ea produsul pe piele, având capul rotunjit și plăcut. E foarte faină această senzație pe care o oferă prin această pipetă și prin textura sa, mai ales când ai ochii obosiți. Îmi aduce aminte de pipeta de la serul pentru ten Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate, care mi-a plăcut la fel de mult ca experiență în utilizare.

Conferă, într-adevăr, o anume iluminare în jurul ochilor, și asta se poate observa chiar de a doua zi, la trezire. Nu aș băga mâna în foc că funcționează atât de bine în ce privește cearcănele, ridurile și pungile de sub ochi – ce-i drept, cearcăne și riduri nu prea am, deci nu pot să-i remarc un astfel de efect în direcția aceasta, dar, nah, am linii fine și, mai degrabă înspre direcția aceasta e conceput, deci nu pentru riduri profunde.

Totuși, pare a uniformiza, în timp, pielea din jurul ochilor. Dacă ai ceva semne de oboseală vizibile la nivelul ochilor (pungi sub ochi și mai ales goluri, ochi mai adânciți), pare să lucreze destul de bine la partea aceasta. Eu aici, pentru că acestea au fost problemele mele mai acute, am observat, în timp, după mai multe utilizări repetate, ceva semne în bine.

Se vede și că retinolul din compoziție lucrează bine în a oferi fermitate și netezire pielii – pielea arată mai bine, mai întinsă, într-adevăr, și cred că și de aici efectul acela de ușoară uniformizare și iluminare. De altfel, pielea e mai fină și mai hidratată, îmi place cum se simte și cu greu mă abțin să nu pun mâna să simt de fiecare dată pielea aceea moale și catifelată pe care o lasă acest ser.

Acesta e primul produs pentru ochi cu retinol pe care îl folosesc, deci da, nu am cum să nu fiu încântată de efectele pe care le-am simțit până acum datorită acestui ingredient.

Compoziție ser pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum: ingrediente

FOREO IRIS Firming PM Eye Serum conține o selecție exclusivă de ingrediente care iubesc pielea, 94% dintre ele de origine naturală.

Principalele ingrediente benefice pe care se bazează sunt: bakuchiol, o alternativă naturală la retinol, derivată din planta Babchi, care are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, înmoaie liniile de expresie și ridurile, precum și pe palmitat de retinil, o formă de vitamina A care combină retinolul și acidul palmitic pentru a crește producția de colagen, vitamina E, care hidratează și hrănește pielea, extract de ciuperci, care hidratează, luptă împotriva radicalilor liberi și întărește conturul ochilor, îmbunătățindu-i elasticitatea, și vitamina E, care hidratează și hrănește pielea.

Retinolul netezește aspectul ridurilor, în timp ce extractele de ciuperci, pe care acest ser de ochi FOREO le conține, hidratează pielea pentru o elasticitate îmbunătățită. Această hidratare ajută pielea, reducând aspectul liniilor fine.

Iată mai jos lista completă de ingrediente din care este realizată compoziția serului pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum:

Aqua/Water/Eau, Coconut Alkanes, Glycerin, Isostearyl Alcohol, Butylene Glycol Cocoate, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylcellulose, Bakuchiol, Caramel, Sodium Hydroxide, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Lactobacillus/Ganoderma Lucidum Extract/Lentinus Edodes Extract Ferment Filtrate (Lactobacillus/Ganoderma Lucidum (Reishi Mushroom) Extract/Lentinus Edodes (Shiitake Mushroom) Extract Ferment Filtrate), Mannitol, Phosphatidylcholine, Retinyl Palmitate, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, FD&C Yellow No. 5 (CI 19140), Lactobacillus Ferment, Sodium Chloride

Ca ingrediente-cheie în acest ser de noapte pentru ochi de la FOREO aș nota bakuchiolul, probioticele (extrase din ciuperci), retinolul și glicerina.

Nu are parfum și nici nu se simte – e mai degrabă ca un produs farmaceutic ori, să zicem, dermatocosmetic.

Serul de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum este conceput așadar ca fiind foarte sigur pentru o zonă atât de sensibilă, căreia îi e destinată, cum sunt ochii, așa că e fără parabeni, fără ftalați și fără ulei mineral. Este un ser vegan și cruelty-free, niciun animal nefiind folosit în crearea sau testarea acestui produs. Poate fi utilizat, fără grijă, chiar și de către persoanele cu ochi sensibili sau piele sensibilă, formula sa fiind foarte blândă.

Cu toate acestea, nu este recomandat în perioada sarcinii și, se recomandă utilizarea cu precauție în timpul alăptării, deoarece conține retinoli, chiar dacă unii dintre ei în stare naturală (cum e bakuchiolul).

Concluzii după utilizarea serului de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum

După o perioadă de câteva săptămâni de utilizare a serului de noapte pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum, pot spune că experiența mea a fost în mare parte pozitivă. Acest ser promite să îmbunătățească fermitatea și să minimizeze aspectul liniilor fine și al cearcănelor, oferind în același timp o hidratare profundă. În cazul meu, am observat o îmbunătățire vizibilă a aspectului pielii din jurul ochilor. Pielea pare mai fermă, mai hidratată și mai luminată, iar liniile fine au devenit mai puțin evidente, datorită netezirii pe care o oferă pielii.

Aplicarea serului este ușoară și plăcută, datorită pipetei din capacul recipientului în care vine, dar mai ales datorită texturii sale ușoare și a capacității de absorbție rapidă. Nu lasă un reziduu lipicios sau gras, ceea ce îl face perfect pentru utilizare seara, înainte de culcare, așa cum e indicat. De asemenea, am apreciat ambalajul produsului, foarte estetic, dar și care facilitează aplicarea dozată și igienică.

Un alt punct forte al acestui ser este formula sa bogată în ingrediente active, care nu numai că îmbunătățește aspectul pielii, dar oferă și o senzație de confort și revitalizare. Deși este la un preț mai ridicat, calitatea și eficacitatea sa justifică investiția pentru cei care caută o soluție de îngrijire premium pentru zona delicată a ochilor. De altfel, nu este nevoie să aplici mult produs deodată, pentru că textura fină și lejeră e perfectă în aplicare și îl face destul de productiv.

Nu am cearcăne și pungi, doar când sunt super obosită, prin urmare nu mă pot exprima privind eficacitatea serului pentru ochi FOREO IRIS Firming PM Eye Serum în această direcție.

Dacă și tu l-ai utilizat, te invit să împărtășești cu noi din experiența ta. Lasă-ne părerea în secțiunea de comentarii din josul paginii!

Sponsorizat
Ralu

Ralu e pasionată de hainele versatile, de tot ce înseamnă modă frumoasă, de cosmeticele care o ajută să-și mențină pielea sănătoasă. Se machiază zilnic, încă din liceu, de când și-a descoperit singură pasiunea pentru make-up. Îi place bloggingul și semnează majoritatea articolelor de pe Fashion Review, încă de la startul proiectului. Multe dintre acestea constituie review-uri la diverse produse de beauty și magazine online din care a comandat. Tocmai pentru că îi place să împărtășească din experiențele sale cu alți consumatori de modă & frumusețe. Este unul dintre editorii fondatori ai proiectului Fashion Review.

Recent Posts

Stray Kids, senzația K-pop, și actrița Madelyn Cline – alături de Tommy Hilfiger la Gala MET 2024

Îmbrăcat complet în TOMMY HILFIGER personalizat, cuplul Hilfiger a avut o masă de 12 persoane…

2 zile ago

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu doua ediție

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu o a doua ediție și încurajează oamenii de…

4 zile ago

The Body Shop te invită să adopți un copac

The Body Shop este un brand etic, preocupat de mediu și care încearcă să își…

3 săptămâni ago

Colecția Barbie x Reserved pentru o fată ca tine

Barbie e mai mult decât o păpușă. E un icon, o poveste și o misiune…

4 săptămâni ago

5 piese în stil mediteraneean cu care să îți reînnoiești garderoba

Cea mai recentă campanie MODIVO ne poartă în însorita Italie, unde, în cadre scăldate în…

4 săptămâni ago

Un nou magazin Victoria’s Secret – în Mega Mall, București

București, România, vineri, 12 aprilie 2024 - Victoria's Secret, liderul în retail de lenjerie și…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookie-uri.