Ofertă 1+1 gratis la produse de îngrijire persoanală – cumperi unul și primești încă unul identic – gratuit!

În ultima vreme, se anunță numai reduceri și oferte, care de care mai tentante. Sper doar să se mențină și după, la venirea toamnei. Acum tocmai am aflat de o nouă campanie promoțională, mai mult decât interesantă: în magazinul on-line magzone, care comercializează tot soiul de produse uile atât pentru îngrijirea personală, cât și lucruri utile în orice casă/gospodărie, vor avea săptămâna viitoare o ofertă care n-ar trebui să-ți scape: la orice produs comandat, care face parte din promoție, primești încă unul gratis, identic.

Așadar, noua ofertă 1+1 gratis va începe luni, 24 august și va dura până vineri, 28 august 2015. În campanie vor fi incluse 15 produse diferite, dintre care multe produse de îngrijire personală, aparate, produse pentru slăbit, dar și produse utile casei tale – la oricare dintre aceste 15 obiecte, se aplică oferta: cumperi un produs și vei primi încă unul identic gratuit. Promoția este perfectă pentru tine, dacă vrei să beneficiezi timp îndelungat de un produs de îngrijire, nemaifiind nevoie de o achiziție/aprovizionare ulterioară prea curând și, astfel, economisind timp și bani, dar e ideală mai ales dacă mai ai o prietenă bună și vreți un anumit produs, plătind unul singur dar primind două – câte unul pentru fiecare dintre voi. Sau, mai mult, poți oferi cadou cuiva drag a doua piesă din promoție, care va veni gratis.

Ca un preview al ofertei care va începe luni, în magazinul de care vă spuneam aici, vă pot dezvălui doar că în oferta promoțională 1+1 (identic), la preț de un singur produs, care se va desfășura începând cu luni, 24 august, vor fi incluse și: inele magnetice pentru slăbit, de pus pe degetele mari de la picioare; aparat profesional pentru îngrijirea călcâielor; produse pentru slăbit și alimentație sănătoasă (semințe de chia, tărâțe de Psyllium, bulgur), bile pentru menținerea hainelor moi etc. Pe toate le găsești aici.

Zic să urmărești această promoție, care se anunță foarte interesantă și în favoarea noastră!