Modă

Cum să devii o tipă sexy în doar 24 de ore? O zi din viața lui Miss Sexy

Sponsorizat

Pentru a fi o fată „remarcată”, să atragi priviri, trebuie să te străduiești un pic și să-ți mărești doza de încredere în tine. Și acum hai să intrăm pentru o sâmbătă în viața unei fete sexy, pentru a-i fura toate trucurile!

Trezește-te devreme! Un start bun al zilei

Sâmbătă ora 9:00

Lecția 1: Atitudinea sexy aparține fetelor care se trezesc devreme. Ca să-ți începi ziua fără niciun stres, nu trebuie să lenevești în pătuc, ci să te trezești devreme ajutată de o muzică veselă care să te motiveze să-l părăsești.

În acest timp, Miss Ugly doarme, având încă pe față machiajul din seara precedentă, pe care i-a fost prea lene să-l înlăture. Ooops!

Ora 9:01

Miss Sexy se duce să-și caute sticla de apă. Asta pentru că știe că primul pas către frumusețe e să se hidrateze după cele opt ore de somn obligatoriu.

Rezultat: Miss Sexy se simte pregătită să escaladeze și un munte.

Ora 9:05

Miss Sexy se îmbracă în treningul ei super nice – doar nu poate pleca oricum din casă. De ce? Pentru că nu iese doar la un simplu jogging, ci și pentru a lua aer și mai ales pentru că niciodată nu se știe când se va întâlni cu un atlet care se antrenează, pregătindu-se de maraton…

De aceea, Miss Sexy va da o tură prin cartier, oprindu-se din când în când pentru a se ocupa de anumite detalii: să-și caute ceva prin buzunar, să-și lege șireturile sau să-și aranjeze părul.

Când detectează un băiat drăguț la orizont, se preface că și-a scrântit glezna și cu puțin noroc tipul îi sare în ajutor, iar ea, super încântată, îi apreciază talentul de bun maseur.

Sau poate juca rolul timidei: „Vai, ce jenă îmi e de situația asta!”, pentru ca mai apoi să-l invite să bea un suc pentru a-i mulțumi. Iar dacă e grăbit îi va da numărul ei de mobil.

Ora 10:00

După sport, relaxare! Miss Sexy se așază în fața oglinzii.

Regulă de aur: chiar dacă nu ești top model, trebuie să acționezi ca și cum ai fi. Mai întâi trebuie să fii indulgentă cu tine însăți.

Prin urmare, în fața oglinzii, abordând o atitudine pozitivă, Miss Sexy își uită defectele și se concentrează asupra calităților: „Am brațele lui Halle Berry. Ar intra oare fundulețul meu în pantalonii scurți ai lui Kylie Minogue? Probabil nu încă, dar în cei ai Jessicăi Alba sigur!”

La ora aceasta, Miss Ugly abia s-a trezit și acum își privește îngrozită în oglindă ochii umflați și încărcați de mascara și fața plină de coșuri (din cauza machiajului neînlăturat, a lipsei programului sănătos de mese și de mișcare).

Mai puțin e mai bine!

Ora 10:10

Miss Sexy își pregătește o baie înmiresmată și cu multă spumă. Dar înainte de a se cufunda în apa călduță și parfumată, îndepărtează orice urmă de machiaj cu ajutorul unui gel de curățare adecvat.

Tenul proaspăt spălat îl „supune” exfolierii cu un produs și cu acțiune antibacteriană, că doar trebuie să scape de coșuri. Înlătură astfel stratul de celule moarte de la suprafața pielii, curăță porii și pregătește pielea pentru aplicarea unei măști.

În sfârșit, intră în cadă „mascată”. Nu uită să verifice dacă a primit deja vreun mesaj de la băiatul pe care l-a cucerit la alergat. Apoi trece în revistă lista tuturor admiratorilor de pe Instagram, pentru a face o „triere”.

Ritualul se încheie cu un selfie în baia relaxantă. La final, face un duș rapid cu apă mai rece, excelent pentru tonifierea pielii și super top pentru sâni!

Operațiunea makeup

Ora 10:45

Secretul lui Miss Sexy: un machiaj discret. Deși nu pleacă nicăieri fără trusa ei de farduri, evită efectul „prea machiată”.

Trucul ei: accentuarea ochilor sau a buzelor, dar niciodată în același timp. Se începe cu un pic de pudră pentru matifiere și uniformizare și se completează cu un corector pentru camuflarea imperfecțiunilor.

Întâi e tentată să facă invers: primul pe piele să fie concealerul, dar știe că, dacă nu folosește fond de ten, e mai bine să-l aplice peste pudră, pentru că se fixează mai bine.

Cu mascara va avea gene de divă, iar rujul într-o nuanță mai trandafirie îi va face buzele tinere și mai irezistibile. Un look supercool: discret și sexy. Nici apropiații, nici iubitul nu-i vor putea reproșa vreodată că e lipsită de gust.

Și, pe deasupra, miroase foarte bine, pentru că se parfumează numai cu parfumuri originale.

Dar cum rămâne cu părul? E și el în siguranță! Uscătorul de păr – stilistul ei personal – i-l poate și îndrepta într-un mod natural. Arată super!

Chiar dacă nu e o Laetitia Casta, Miss Sexy a noastră își zâmbește cu încredere în oglindă, își trimite un pupic și repetă o vorbă fetiș: „Arăți excelent!”. Ca și tine, nici ea nu e convinsă 100% că arată excelent, dar faptul că are încredere în ea o ajută foarte mult zilnic.

În schimb, Miss Ugly se străduiește din răsputeri să-și ascundă cearcănele, crezând că va atrage și mai mult atenția dacă-și va încărca fața cu machiaj. Eroare! Băieții urăsc machiajul gen clovn, care le inspiră superficialitate.

Ora 11:00

Îmbrăcarea! Miss Sexy și-a pregătit de seara hainele pe care le va purta a doua zi.

Își va lua jeansii preferați, nici pe cei mai strâmți, nici pe cei cu cea mai joasă talie, ci perechea care-i vine cel mai bine (a cerut deja părerea prietenelor) și un tricou simplu, dar cu un mesaj incitant imprimat (ex. „Don’t you think I’m sexy?”), genul care încurajează anumite comentarii din partea băieților.

Iar printre acești „comentatori” sigur se vor găsi câțiva mai mult decât interesanți. Miss Sexy poate paria că așa va fi, pentru că ea e o femeie căreia îi place să se joace și să lanseze provocări.

La școală, la job sau la magazin, e tot timpul pe fază și oricând pregătită să flirteze puțin. Oferă un surâs și băieților mai puțin interesanți, pentru că nu e o tipă plină de fițe. E unul dintre motivele pentru care e și foarte iubită de cei din jur.

Miss Ugly încă n-a făcut duș, dar a ieșit să cumpere pâine într-un pulover larg și niște jeansi vechi. De aceea, nici n-a îndrăznit să se uite la frumușelul pe care-l place și care tocmai i-a apărut acum în cale. În schimb, nu s-a deranjat să răspundă la salutul vecinului din bloc, pe care nu-l consideră suficient de drăguț pentru ea, dar care e și el super dulcic.

Fii o prietenă adevărată!

Ora 11:40

Miss Sexy se întâlnește cu prietenele ei, pentru că, spre deosebire de Miss Ugly, e populară și drăguță cu toate fetele, chiar și cu cele mai puțin simpatice sau mai puțin populare.

În general, face un compliment sincer unei fete, lucru pentru care e apreciată. Nu are tendința să desconsidere o fată doar pentru că ea are mai mult succes la băieți. Uneori i se întâmplă și ei să sufere și atunci știe că are un umăr pe care poate plânge.

Ora 13:20

Miss Sexy se întâlnește cu un grup de colegi pentru a lua masa în oraș. Printre ei se află și un băiat care tocmai a fost părăsit, foarte trist, și care susține că nu mai vrea să audă vreodată de femei.

Iată un adevărat challenge pentru Miss Sexy, care scoate artileria grea la bătaie și îi dă sfatul său: „E trist ca un băiat atât de drăguț ca tine să fie singur. În plus, am auzit că ești un tip extraordinar. Unele femei chiar nu știu să aprecieze un bărbat bun”.

Și tot așa, față în față, ea își mai flutură un pic părul, îl ademenește cu parfumul ei sexy, îi mai aruncă o privire misterioasă și hop! îi fură un cartofior prăjit din farfurie.

Miss Sexy nu e o sclifosită care să strige în gura mare că ea ține cură de slăbire, pentru că știe prea bine că băieții detestă fetele slăbite și înfometate în urma diverselor cure.

În schimb, Miss Ugly suspină lângă salata pe care și-a comandat-o, iar bărbatul care a invitat-o la prânz nu înțelege ce se întâmplă.

Află ce ți se potrivește!

Ora 15:00

Miss Sexy iese la cumpărături cu cea mai bună prietenă.

Regula de aur nr. 1: să aleagă haine mai puțin comune și sexy. Nu are niciun chef să nu se distingă din mulțime. Dar atenție: nu-și cumpără întotdeauna ceva doar pentru că e la modă.

Ajungem astfel la regula nr. 2: să-și dea seama ce-i vine bine și ce nu. De aceea își întreabă întotdeauna prietena dacă fusta pe care o probează îi avantajează sau nu silueta. Și acceptă și răspunsuri negative.

Nu face o obsesie pentru ceea ce se poartă, ci încearcă să aleagă ceea ce i se potrivește. Miss Sexy nu e neapărat o femeie mai inteligentă decât altele, însă știe mai bine să-și pună în valoare atuurile.

Mizează pe fusta mini dacă are picioarele lui Nicole Kidman și pe decolteu dacă are bustul lui Kim Kardashian. Nu invers!

În plus, știe să fie și autoironică atunci când e cazul, fiind conștientă de efectul acestui lucru asupra băieților.

Ora 16:30

Stând la un suc cu prietena ei, Miss Sexy își testează farmecul pe cei doi băieți drăguți de la masa vecină.

Își trece mâna prin păr, râde la glumele băieților și începe să spună un banc haios al cărui final nu-l dezvăluie, pentru că e prea… picant! Și iată, cei doi sunt cuceriți!

Tu cât de Miss Sexy ești? Cum vezi o zi din viața ta când încerci să fii cât mai cuceritoare și simpatică? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii cum ar arăta o zi din viața lui Miss Sexy din perspectiva ta. Suntem foarte curioși să aflăm ce gândești.

Sponsorizat
Cata

Cata este makeup artist care se descoperă zilnic. Cum e de așteptat, e pasionată de cosmetice și produse de beauty și ține pasul cu toate trendurile și produsele de machiaj recent lansate. Dar nu ratează nici noutățile în materie de fashion. Când nu machiază sau învață tehnici noi de makeup, scrie despre ultimele sale descoperiri. Brandul său preferat este Anastasia Beverly Hills.

Recent Posts

Colecția toamnă/iarnă 2024 Levi’s aduce clasicul în contemporaneitate

Brandul Levi’s rafinează și evoluează constant lookurile clasice cu detalii moderne. Colecția toamnă / iarnă…

4 zile ago

Colecția Crocs Mellow – confortul care te face să răsufli de ușurare

Când vorbim despre Street Lifestyle, vorbim despre expresia individualității fără inhibiții, cu siluete care sfidează…

7 zile ago

Stray Kids, senzația K-pop, și actrița Madelyn Cline – alături de Tommy Hilfiger la Gala MET 2024

Îmbrăcat complet în TOMMY HILFIGER personalizat, cuplul Hilfiger a avut o masă de 12 persoane…

o săptămână ago

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu doua ediție

adidas MOVE FOR THE PLANET revine cu o a doua ediție și încurajează oamenii de…

o săptămână ago

Parfumul Acne Studios par Frédéric Malle este aici

Frédéric Malle și Jonny Johansson redefinesc clasicismul în acest nou parfum de nișă, Acne Studios…

3 săptămâni ago

The Body Shop te invită să adopți un copac

The Body Shop este un brand etic, preocupat de mediu și care încearcă să își…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookie-uri.